مشاوره حقوقی رایگان - درخواست توقیف پلاک قبل از تمام شدن مهلت وکالت نامه

سلام.بنده یه ماشین فروختم و وکالت تعویض پلاک با مدت دو ماهه دادم و الان طرف یه مقدار از مبلغ ماشین که مونده رو تسویه نمیکنه.منم مدرکی ندارم.با شگرد و رسید جعلی یه مقدار از مبلغ ماشین رو نگه داشت و الان پرداخت نمیکنه.میتونم قبل انقضا وکالت نامه درخواست توقیف پلاک رو بزنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نمایید
و شما ابتدا اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد