مشاوره حقوقی رایگان - خريد١/٥ دانگ

با سلام بنده صاحب مغازه اى هستم يک و نيم دانگ آن سندش بنام موسسه خيريه محک است درخواست خريد به قيمت كارشناسى نمودم موسسه اعلام كرد فعلاً نمى فروشم براى راه اندازى بيائيد درخواست بدهيد، بنده با چهارونيم دانگ ميتوانم دادخواست و با قيمت كارشناسى خريدارى كنم ؟ بنده راراهنماى بفرمائيد چون اين مغازه ده سال است غيرفعال است و زحمت راه اندازى دارد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید درخواست افراز به اداره ثبت داده و پس از دریافت نامه عدم افراز دادخواست فروش مال مشترک به دادگاه بدهید