مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام من دوماه پیش یک واحد در حال ساخت مجتمع 4 طبقه خریدم و الان که سند اماده شده محل پارکینگ ها رو طبق نظر خودشون تقسیم کردن و جاهای خوب رو واسه خودشون برداشتن که طبق قانون اداره ثبت برای تقسیم پارکینگ نیست و من از اداره ثبت بجنورد هم پرسیدم گفتن مالک هرجور میخواد میتونه تقسیم کنه. الان میتونم شکایت کنم و درخواست بدم که طبق قانون اداره ثبت پارکینگ رو مشخص کنند.

پاسخ ها :

جای پارکینگ در آپارتمان تعیین جای پارکینگ پارکینگ در آپارتمان پارکینگ