مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک پارکینگ

با سلام و خسته نباشید. ما یک آپارتمان خریدیم که 6 طبقه دارد و طبقه همکف هم 6 جای پارکینگ وجود دارد. یعنی هر طبقه یک پارکینگ مجزا دارد و زمین داری سند قراردادی بانک ... میباشد و به ازای هر طبقه یک دانگ از 6 دانگ زمین سند خورده است و قولنامه ای فروخته شده است. در معامله صورت گرفته بین سازنده و مالک زمین جای پارکینگ ها مشخص نشده است. میخواستم نحوه و چگونگی واگذاری جایگاه های هر واحد رو بدونم چطور تعیین میشود؟ در ضمن ساختمان جنوبی می باشد.

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
تقسیم از سمت شمال­ غربی ساختمان در جهت عقربه­ های ساعت، پارکینگ­ها بین واحدها از طبقات بالایی شروع می­شود.