مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ ملک فروخته شده

با سلام. من 10 سال پیش آپارتمان به صورت قولنامه خریدم که تا امروز سند آن به خاطر خلافی آماده نیست. در متن قولنامه نوشته پارکینگ دارد و نیز پارکینگ را اداره ثبت تعیین میکند در قولنامه تمامی واحد ها پارکینگ نوشته شده و 2 عدد پارکینگ وجود دارد یکی در پیلوت و یکی در زیرزمین برای تمامی واحدها به خاطر مشکل که چه کسی در کدام طرف نگه دارد 5 سال پیش با حضور سازنده و تمامی مالکین بین خودمان قرعه کشی کردیم و من افتادم در قسمت پیلوت و دست نوشته ای صورت گرفت با اثر انگشت تا بعدا کسی منکر نشود من دو ماه پیش آپارتمان را فروختم. با قولنامه به استناد قولنامه قبلی فقط املاک پارکینگ را برای خریدار مشخص کرده با جهت جنوب غرب و شماره 3 و من تمامی پول را از خریدار گرفتم و آپارتمان را یک ماه پیش تحویل دادم. متاسفانه همسایه ها ممانعت می‌کنند خودرو خریدار در پیلوت باشد و من در مراجعه به مدیر ساختمان که دست نوشته قرعه کشی را تحویل بگیرم به من ندادند و گفتند قرعه کشی در کار نبوده و حالا خریدار شکایت کرده که پارکینگ من را تحویل ندهی، معامله را فسخ میکنم و ضرر و زیان میگیرم. در ضمن خریدار راضی به پارک در پارکینگ دوم یا همان زیرزمین نیست. لطفا من رو راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

پارکینگ ملک فروخته شده جای پارکینگ در آپارتمان قوانین پارکینگ پارکینگ