مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین کشاورزی

سلام ما یک زمین کشاورزی در روستا داریم و بیشتر از 15 سال هست که در ان کشاورزی میکنیم و شخصی الان شاکی شده که من صاحب زمینم و مدرک و هیچ گونه سندی هم ندارد.. و ما هم سند رسمی نداریم و فقط بیشتر از 15 سال هست که تحت تصرف خودمان هست و داخل آن کشاورزی میکنیم

لطفا در این مورد ما رو راهنمایی کنید جهت اثبات مالکیت و دفاع از خودمان

ممنونم

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام مطابق اظهارات اگر هیچکدام سند یا مدرک ندارید
تصرف به عنوان مالکیت دلیل مالکیت است و شما مالک محسوب می شوید اما اگر تصرف قبل از شما برای آن شخص اثبات شود، شما باید ثابت کنید تصرف بعدی تان قانونی بوده است