مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات همسایگی و ملکی

من پدرم 5 6 سال پیش یه ملکی را که بالای مغازش بود را خرید اما درون این ملک 3 مغازه دیگه هم بود که به طور جداگانه صاحب خانه قبلی سالها قبل فروخته بود، تو منطقه ما تقریبا 99 درصد خونه ها اصلا سند ندارند و همه به صورت غیر مجاز ساخته شدند، برای ما هم همینطور یعنی سند نداره.
چند وقتی هست که یکی از همین صاحب های مغازه که زیر ملک ما هست با ما دشمنی پیدا کرده و همش تهدید میکنه و آزار و اذیت، مغازه این شخص هم فاقد تجاری میباشد و همینطور دوبار پلمپ شده و با آشنا بازی فک پلمپ کرده، مغازش هم تو کمیسیون ماده 100 قرار داره و همینطور کل ملک مشکل کمیسیون 100 داره، مغازه ای که ما داریم تجاری کامل داره و مشکلی نداره، همینطور ما الان بالا پشت بام را با نامه شهرداری دورچینی کردیم برای امنیت، اما این شخص هر چیزی را بهونه میکنه و هر روز یک داستان جدید اجرا میکنه و چند بار تهدید کرده که پی ماجرا را میگیره تا شر کنه، چون ما در آینده اگر فرصت پیش بیاد میخوایم یک طبقه دیگه بسازیم و این شخص این چنین میخواد نقطه ضعف بگیره؛ من میخواستم بدونم با شرایط این ملک و نکاتی که راجب مغازه این شخص خدمت شما عرض کردم از نظر قانونی چه اتفاقی میتونه بیفته اگر کلا بخواد قانونی کار را دنبال کنه و من از لحاظ قانونی چه حق و حقوقی دارم و چطور میتونم از مقابله کنم؟ همینطور با تمام مشکلات مغازش ادعای مالکیت جلو درب مغازش را میکنه برای پارک ماشین و خیابان را برای خودش میدونه و به صورت سانتی متری پارک میکنه که جلو مغازه خودش باشه و به هیچ عنوان ماشین را تکون نمیده وقتی کسی باری یا کاری داره که مجبور میشه این آقا ماشین خودش را تکون بده. این شخص که بی دلیل دشمنی داره میکنه هر روز میاد تو کوچه داد و هوار میکنه و فحاشی میکنه اما قبلش میخواستم از لحاظ حقوقی شما راهنمایی بفرمائید که من با اطلاع کامل از قوانین اقدام کنم، همینطور بسیار عالی میشه اگر وکلایی که تو این زمینه فعالیت میکنند یه وقت مشاوره به من بدند برای شرح کامل ماجرا و پیدا کردن راه حل قانونی برای مقابله با این شخص. با تشکر.

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات شما، اصل ادعای طرف را مشخص ننموده اید، اینکه خود ایشان با وجود تمام مشکلات قانونی خود مدعی ایرادیابی کار شما می شود بیشتر نوعی فرار به جلو و دست پیش گرفتن برای تأثیر روانی بر طرف مقابل است، به هرحال برای مشاوره با ادله در دسترس و اظهارات دقیق تر می توانید به یک وکیل مراجعه نمایید