مشاوره حقوقی رایگان - دروغگویی

با سلام اینجانب همراه دوستم یک دستگاه از مغازه ای اجاره کردیم و بعد به دلایلی دستگاهو پس ندادیم و فروختیم بعد صاحب دستگاه شکایت کرده بود و دوستمو پیدا کرده بود دوستمم تو دادگاه دروغ گفته بود که دستگاهو من فروختم و اون هیچکارس درحالی که باهم فروخته بودیم و گفته بود که اصلا منو نمیشناسه بعد قاضی اونو تبرعه و منو متهم کرد حالا من میتونم کاری کنم که دوستم همه رو انداخته گردن من یا نمیتونم کاری بکنم

پاسخ ها :

سلمان جوکار

سلمان جوکار :

استان :

سلام
اگر پرونده هنوز در حال رسیدگی است میتوانید این موضوع را مطرح کنید