مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی بدون دسترسی

با سلام
آپارتمان ما دو طبقه روی پارکینگ و واحد منهی 60 هست که درب ورودی از پارکینگ میباشد و فقط واحد منهای 60 به حیاط مشاعی که بسیار هم بزرگ هست راه دارد و مثل حیاط شخصی برای ایشان شده
با توجه به اینکه حیاط مشاع بوده و همه ی ما هزینه داده ایم و به حیاط به این بزرگی دسترسی نداریم، آیا میتوانیم از بالکن به حیاط پله بگذاریم و استفاده کنیم؟
و چرا نباید ما به حیاط به این بزرگی که مشاع هم هست دسترسی نداشته باشیم و راهرویی برای استفاده ی دیگر ساکنین گذاشته نشده
در ضمن مالک طبقه پایین تمام حیاط را درختکاری کرده و داربست انگور زده که اصلا ما به حیاط دید نداریم حتی حوض داخل حیاط اصلا پیدا نیست!
پس این حیاط به این بزرگی چه سودی برای ما میتواند داشته باشد؟ و چه باید کرد؟

پاسخ ها :

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

با سلام ، اولا نیاز هست سند مالکیت شما رو مطالعه کرد. ثانیا در آپارتمانها قسمت مشاع برای کلیه ساکنین می باشد و اگر واحدی باعث عدم دسترسی دیگران شود می توان هم از نظر حقوقی و هم کیفری رفع تصرف وی را خواستار شد وثالثا برای راه دسترسی بهتر است با کلیه ساکنین در این مورد مشورت نمود