مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع بدون دسترس

سلام
من تو یه ساختمان 5واحد زندگی میکنم، واحد من همکف هست و 4 واحد دیگه بالا که هر طبقه 2واحد هست، طبقه همکف ورودی کاملا مجزا داره که برای ورود به واحدم باید از یه حیاط که اندازه پارک یه ماشین هست وارد شم و بقیه واحدها هیچ دسترسی به این حیاط از طریق واحد خودشون ندارن و ورودی و پارکینگشون کاملا جداگانه هست، ورودی اون 4تا واحد پشت خونه من میخوره، حالا میخواستم بدونم همسایه ها میتونن از حیاط جلو خونه من (که بازم میگم هیچ دسترسی بهشو ندارن و منم مجبورم برای ورود به واحدم از راه حیاط برم) استفاده کنن؟
درضمن کنتور برق کلیه واحدها توی پارکینگ هست که یکی از همسایه ها گیر داده باید کنتور بیاد توی حیاط جلوی خونه من، ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
بله. همه مالکین می توانند از قسمت مشاعات استفاده کنند

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

ورودی نداشتن با حق نداشتن فرق داره ولی استفاده از مال مشاع به توافق است