مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در محاسبه دیه پزشک قانونی

با سلام وقت بخیر. پدر من در حین کار در اثر سقوط بار از جرثقیل بند اول انگشت وسط و نصف بند انگشت حلقه دست چپ قطع شده در ماه محرم. با تحقیقاتی که انجام داده ایم میزان دیه برای هربند 11 میلیون تومان بوده ولی پزشک قانونی هر دو بند را 6 میلیون تومان محاسبه کرده و ما این موضوع 11 میلیون را به شورای حل اختلاف گفته ایم و گفتن اگر شک دارید اعتراض بزنید. آیا این کار فایده ای دارد؟

پاسخ ها :

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

پزشکی قانونی مقدار دیه را مشخص نمی کند فقط نوع آسیب را می نویسد و اجرای احکام مقدار دیه را با نظر پزشکی قانونی تعیین می کند