مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه پزشکی قانونی در حادثه حین کار

با سلام
بنده سال گذشته (98) در محل کار حادثه شدم و بعد از 1 هفته معاینات پزشکی و MRI دکتر تشخیص داد که مهره های 4 و 5 بنده دیسک شدن و بلافاصله کمر من رو جراحی لیزر کردن.

اما بنده شکایت کردم و زمانی که این حقیر رو به پزشکی قانونی ارجاع دادن، دکتر پزشک قانونی به طرز عجیبی مدعی بود که هر انسان به خودی خود دیسک داره و من هم چون گودی کمر دارم این دیسک من بیرون زدگی پیدا کرده ربطی به حادثه نداره.
عین دستوری که در نامه درج شده اینه:
"نامبرده در تاریخ فلان از ناحیه مهره 4 و 5 کمر مورد جراحی قرار گرفته. در معاینات انجام شده و مشاوره تخصصی و MRI مشخص گردیده دیسک بین مهره های چهارم و پنجم کمری با تغییرات استحاله ای داشته است که ارتباط آن با حادثه مورد مذکور قابل احراز نمی باشد و نیاز به معاینه مجدد نیست"

من واقعا تعجب میکنم و متاسفم برای اون دکتری که اینقدر با بی انصافی و بی تفاوتی این نظریه رو مینویسی در حالی که من 5 روز قبل از عمل داشتم از درد داد و فریاد میکردم و نمیتونستم صاف راه برم و حتی الان هم با گذشت 12 ماه بعد از عمل هنوز درد اون ناحیه شب و روزم رو گرفته و نه میتونم راه برم و بشینم و فقط باید طاق باز دراز بکشم. درد کمرم به قدری زیاد هست که 10 دقیقه که بیشتر می ایستم انگار سرب داغ روی کمرم ریختن.

من واقعا متاسفم برای کل سیستم کشور که اینقدر راحت از حق مظلوم میگذرن و نمیخوام به این راحتی حقم پایمال بشه ...
از کارفرمایی که ریالی هزینه پزشکیم نکرد و نامه اخراجی رو غیابا صادر کرد ( که مدعی باشه من اونجا حادثه نشدم ) و از دکتری که وقتی ازش میپزسم پس چرا همکاران شما بلافاصله تشخیص دیسک عمل و دستور بستری و جراحی بنده رو صادر کردن، بهم میگه "من به شما نیازی نمیبینم توضیح بدم. شما ستون فقراتت اسیب دیده .... میگم خب من حادثه دیدم و الان اومدم شما نوع صدمه من رو مشخص کنین من چه بدونم که دیسک شدم یا ستون فقراتم از بین رفته. مهم اینه من الان کمرم ناقص شده که برگشته میگه: شما چون برای دیسک اقدام کردی دیگه کاری نمیشه کرد"
بخدا قسم ادم میمونه
واقعا در تعجبم و دارم شاخ در میارم که به چه راحتی حق من دارم خورده میشه

یه دکتر جراح یه چیزی تشخیص میده و یه دکتر دیگه (چیز دیگه ای میگه)
نمیگذرم از هیچکدوم و دنبال حق و حقوقم هستم....
نامه هنوز دست خودمه...
من چه کار میتونم بکنم لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

به نظام پزشکی مراجعه کنید و علیه پزشک پزشکی قانونی شکایت کنید