مشاوره حقوقی رایگان - زندان اشتغال

از شخصی طلبی دارم شکایتش کردم حکم گرفتم الان زندانه هیچ مالی هم برا پرداخت بدهی خود ندارد درخواست زندان اشتغال داده با او موافقت شده چطور میتوانم زندان اشتغال او را لغو کنم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،راهی ندارد،پولی که درزندان به دست میآوردتقاضای توقیف نمایید.موفق باشید

پرسشگر :

پولش خیلی ناچیزه اونم که به من نمیدن خوب این وسط تکلیف طلب من چه میشه آیا این عدالت است؟ضمنا اکه طرف تو زندان باشه مجبوره هر طور شده بدهی اش را بدهد ولی اینطوری اصلا فشاری بهش نمیاد

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
اگر شما زندان را راه چاره میدانید تا طلب شما پرداخت نشده باشد ایشان همچنان در آن محل باقی خواهند بود.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.زندان اشتغال مربوط به امور کیفری است نه شما.یاالله

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

این جزوحق شمانیست وچه سودی بحال شما دارد.جواب منفی است

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

قران کریم به صراحت اعلام کرده که به بدهکار فرصت بدهید ، ضمنا شما میتوانید به رییس آجرای احکام مدنی موضوع را گزارش داده و اعتراض خود را اعلام کنید