مشاوره حقوقی رایگان - آشپزی در بالکن

باسلام. ساکن ساختمان 10واحدی هستیم و کولر های ما در بالکن ها نصب هستند همسایه ی طبقه ی اول ما در بالکن آشپزی میکند و کولر آبی همه ی بورو میکشه میاره داخل هر واحد دوتا از همسایه ها ازش شاکی ایم و تو این چندسال هرجوری باهاش صحبت کردیم که اینکارو نکنه ولی میگه بالکنمه ودوس دارم آشپزی کنم.خواستم ببینم حق با اونه یا با ما. باتشکر

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام بالکن طبق قانون تعریف و‌ کارکرد مشخص دارد و نمی توان از آن بر خلاف تعریف کاربردی و کاربردی آن به ضرر یا ایذا دیگران استفاده کرد

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

درمشگلات آپارتمان نشینی چون همه دراصل ساکن یک منزل هستند باید رعایت بعضی از مسایل رابکنند مسلما همه افرادتاجایی میتوانندآزاد باشند تا جاییکه آن آزادی مزاحمت برای دیگران درست نکند ضررولاضرار فی الاسلامپیامبر اکرم ص درختی که مال شخصی بودکه مزاحمت برای همسایه اش درست میکرد را کند ودورانداخت حدیث معروفی هست نباید صرف اینکه مایملک خودم هست به همسایه ضرربرسانیم و باعث سلب آسایش شویم