مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو به صورت قولنامه دستی

با سلام
یک عدد حواله خودرو در مرداد ماه 99 به مبلغ 114 میلیون فروخته شده است و مبلغ آن بطور کامل دریافت شده است ولی فعلا خودرو از طرف شرکت سایپا تحویل نگردیده و زمان دقیق تحویل نیز مشخص نیست.
قولنامه بصورت دستی نوشته شده است و در قولنامه ذکر گردیده است که طرف فسخ کننده باید مبلغ 5 میلیون تومان به طرف دیگر بدهد ولی تاریخ دقیق یا مدت زمان مشخصی برای فسخ ذکر نگردیده است.
میخواستم بپرسم الان بعداز گذشت حدود 2 ماه من به عنوان فروشنده میتوانم با پرداخت مبلغ پرداختی به اضافه 5 میلیون حق فسخ معامله را فسخ کنم یا اینکه چون چندماه گذشته دیگه حق فسخ وجود ندارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

فسخ حواله خودرو فروش حواله خودرو به صورت قولنامه دستی حواله خودرو خودرو