مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

سلام من 21 سالمه و با خانوادم توی هیچ موردی تفاهم نداریم مادرم به شدت از من بدش میاد و سر کوچکترین مسائل حتی جلوی افراد خونوادشون منو کتک میزنه و بهم بی احترامی میکنه و شخصیتی قائل نمیشه برام با هر چیزی که دم دستش باشه کتکم میزنه حتی چند بار با چاقو بهم حمله کرده یکبار از بغل چشمم رد شو و بینیمو در حد 6 بخیه برید پدرم هم هیچ کاری نمیتونه بکنه برام چون اختیار همه چیز و همه کار دست مادرمه اما میدونم با مستقل شدنم رو حداقل راحت قبول نمیکنه من الان استخدام آموزش پرورشم و توی آموزشگاه هم تدریس میکنم و از لحاظ مالی مشکلی برای استقلال ندارم ولی میدونم از طریق دانشگاه یا محل خدمت و سرکارم خیلی راحت میتونن پیدام کنن و برام مزاحمت ایجاد کنن میخاستم بدونم قانون حمایتی میکنه ازم که مزاحمم نشن و چطوری از قانون درخواست حمایت کنم ؛ یا اینکه بهتره اگر بار دیگه روم دست بلند کردن به پزشک قانونی مراجعه کنم و از اول از طریق دادگاه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام شما اول باید مدارک و ادله جمع آوری کنید تا بتوانید اصل قضیه خود را اثبات کنید و اگر بتوانید، دادگاه می تواند مادر شما را به علت آسیب به جان و حیثیت شما از مراجعه به محل زندگی شما منع و تعهد بگیرد

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام در صورت وقوع حادثه اي شما ميتوانيد به پزشكي قانوني مراجعه كنيد و در دادگاه طرح شكايت كنيد و در دادگاه عدم امنيت جاني خود را مطرح كنيد ولي قانوني كه شما را از خانواده جدا كنه وجود ندارد، شما بايد مستقلاً اقدام كنيد و اين امر احتياج به قانون و ماده قانوني ندارد