مشاوره حقوقی رایگان - قصد تجاوز پدر به دخترش

سلام خسته نباشین. پدر دوست من چندوقت پیش قصد داشته بهش تجاوز کنه که ب دلایلی صورت نگرفته دوستم بخاطر ابروشو ترس از پدرش چیزی نگفته و همچی تموم شده تا چند روز پیش که باز پدرش بهش نزدیک میشه قصد داشته تجاوز کنه بازم عملی صورت نگرفته. با توجه به اینکه شاهدی وجود نداره میشه کاری براش انجام داد اخه موندنش توی اون خونه واقعا براش عذاب اوره هرلحظه ممکنه مورد تجاوز قرار بگیره یبار خودکشی داشته ک موفق نشده به خانواده اش هم گفته مشکل معده اس میترسم دوباره بلایی سرخودش بیاره حتی زودتراز باباش.
19سالشه
میخواستم ببینم کاری میشه کرد براش ازونجایی ک پدرشه و شاهدی هم برای اثبات حرفش وجود نداره و تجاوزم انجام نشده. و شکایت فایده ای داره یا اوضاع بدترمیشه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید واقعا به کمکتون نیاز داریم.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید موضوع راباسایر اعضای خانواده درجریان بزاره و بعد ازش باشاهد شکایت کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با توجه به عدم وجود دلیلی بر تعرض پدر ، طرح شکایت نتیجه بخش نیست لیکن لازم است ایشان به فکر سرپناهی امن و مستقل برای خود باشند تا از این واقعه خشونت آمیز جلوگیری شود .در صورت وجود اقوام معتمد مثل پدر بزرگ و مادربزرگ یا خاله و.... بهتراست ضمن بیان حقایق به ایشان پناه ببرند .همچنین دوست محترمتان باید نسبت به همه جوانب و اینکه در اینچنین مواقع (قبل و بعد تعرض) چه عملکردی داشته باشند ؛آگاهی کافی داشته باشند .مطالب و مقالات فراوانی در دسترس است که یکی از راههای کسب آگاهی است. در خاتمه ضمن تشکر از احساس مسئولیت سرکار؛ تقاضا دارم دوستتان را در خصوص یافتن یک سرپناه امن همراهی نمائید.