مشاوره حقوقی رایگان - رای داوری

دو قرارداد مشاوره و خدمات با شخص ثالث بسته شده كه يک قرارداد در سال ٩٦ با شناسايي دستمزد ٣٨٠ ميليون خاتمه يافته و رسيد خاتمه قرارداد نيز به امضا طرفين رسيد و مجددا قرارداد دوم با دستمزد ديگر به مدت ٦ ماه بسته شده و در سال ٩٧ خاتمه يافت . در يكي از بندهاي قرارداد بابت اختلاف در انجام كار و در زمان انجام كار حل و فصل از طريق داوري براي ادامه كار بوده است . شخص ثالث بعد از گذشت دو سال درخواست ارجاع به داوري داده و متاسفانه بدليل نا آگاهي عليرغم پايان يافتن زمان انجام خدمات مورد قبول نمودم و داور نيز از طرف ايشان معرفي گرديده كه شخص ثالث بخاطر انجام داوري قبلي از ايشان شكايت كيفري كرده بود و پس از قبول داوري از سوي داور . شكايت كيفري خويش را از ايشان پس گرفت . در حال حاضر داور يك راي نا عادلانه و به نفع ايشان داده است . چه كار بايد بكنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما می توانید بطلان رای داور را از دادگاه بخواهید اما دقت داشته باشید که این کار بسیار حساس بوده و در صورت اشتباه در طرح دعوا و دفاع ممکن منجر به شکست شود.