مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تنظیم سند

با سلام و خسته نباشید بنده یک موتور سیکلت در مشهد دارم که بدلیل اینکه اتباع هستم نمیتوانم به نام خود سند بزنم خواستم بدونم که ایا برایه انتقال موتور سیکلت به کرج بنده میتوانم وکالتی برایه انتقال سند به اسمه دیگری بگیرم؟یا شخصی دیگر از اتباع که دارایه پاسپورت ولی مجرد میباشد میتواند وکالت برایه انتقال سند بگیرد؟صاحب سند مشهد حضور دارد بنده میخواهم موتور را به نامه شخصی دیگر در کرج بزنم.

پاسخ ها :

مهناز جمشیدی

مهناز جمشیدی :

با در دست داشتن دادنامه بدوی و تجدیدنظر به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید در هر حال در صورت کسری تمبر ارسالی از دفاتر خدمات قضایی اخطار رفع نقص برای شما ارسال خواهد شد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما می توانید وکالت را به نام آن شخصی که پاسپورت دارد تنظیم نمایید و آن شخص نیز می تواند نسبت به تعویض پلاک و تنظیم سند به نام خود اقدام نماید.