مشاوره حقوقی رایگان - ازادی مشروط

با سلام شوهرم براي دعواي ٤ سال پيش كه دليلش نزاع دسته جمعی بوده به ٤ ماه و نيم حبس محكوم شده. الان زندان هست ميخواستم ببينم به خاطر كرونا بعد از ١ ماه نميتونه مرخصي بگيره يا ازادی مشروط بشه؟ ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادگاه صادر کننده حکم می تواند به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام پس از گذراندن نصف حبس در مورد محکومان به حبس بیش از 10 سال و در سایر موارد پس از تحمل یک سوم مجازات با رعایت شرایط زیر حکم به آزادی مشروط راصادر کند:

محکوم در مدت اجرای مجازات همواره از خود حسن اخلاق ورفتار نشان دهد.
حالات و رفتار محکوم نشان دهد که پس از آزادی، دیگر مرتکب جرمی نمی شود.
به تشخیص دادگاه محکوم تا آنجا که استطاعت دارد ضرر وزیان مورد حکم یا مورد موافقت مدعی خصوصی را بپردازد یا قراری برای پرداخت آن ترتیب دهد.
محکوم پیش از آن از آزادی مشروط استفاده نکرده باشد