مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده به دلیل عدم ارامش روانی و امنیت جانی

سلام و عرض ادب..
دختری 23 ساله هستم که از جایی که بخاطر دارم .. در خانمان همیشه از مشاجره های ریز و درشت گرفته تا ضرب و شتم من و مادر عزیز و صبورم. توسط پدرم بوده .. یک روز و حتی یک لحظه نتوانستیم از دست او و رفتارش در اسایش باشیم. همه اینها بکنار اما جدیدا خواهر کوچکترم هم که 14سال دارد مورد ازار و اذیت پدرم قرار میگیرد. چه کاری میتوانم برای مادر و خواهرم کنم؟؟ من از نظر مالی تقریبا دو سال است که مستقل هستم و کوچک ترین مبلغی در قبال هزینه هایم از پدرم دریافت نمیکنم. لطفا پاسخ دهید و راهی برای من بگذارید ..

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

اعضای خانواده می توانند با توجه به خوف ضرر جسمیو روانی و اقدام کنند
مادر شما می تواند بر همین اساس اقدام کند و شما و خواهر شما با توجه به گذر از سن بلوغ می توانید زندگی با مادر را انتخاب کنید