مشاوره حقوقی رایگان - سند وکالت فروش اموال غیر منقول

همسرم به من وکالت بلاعزل بدون مبایعه نامه در سال 95 داده که حق عزل وکیل را ندارد و اقدام فردی را از خود سلب کرده و در بعد از چند ماه همان سند را قطعی به نام فرزند 16 ساله ام کرده اکنون دوباره سند قطعی پسرم را صلحی کرده ایا میتوانم از همسرم شکایت کنم .
اسقاط خیارات و غبونات و قبض و اقباض یعنی چی؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

خیر ایشون صرفا به شما وکالت داده و درهموناثنا می‌توانسته خودش هر معامله ای انجام بده چشمان هیچ ایرادی نمیتونید انجام بدید ضمن اینکه وکالتتون هم باطل شده