مشاوره حقوقی رایگان - مجهول المکان

با عرض سلام و خسته نباشید
من فرزند مادر ایرانی هستم و اقدام به گرفتن شناسنامه کرده ام منتها مادرم حاضر به همکاری نیست و خبری هم از ایشان نداریم برای حکم مجهول المکان بودن به کجا باید مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
حاضر به همکاری نیست یا خبری ازشون ندارید؟؟
این دو موضوع متفاوته
ولی در هر حال میتونین از طریق طرح دعوا در محکمه ادعاتون رو اثبات کنید

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

شما او را مجهول المکان اعلام فرمایید.حکمی لازم نیست.
مگر اینکه بخواهید ایشان را مفقودالاثر اعلام‌کنید که دردسر زیادی دارد.باید به دادگاه رجوع فرمایید.

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما در همان دادگاهی که دادخواست می دهید، آدرس را مجهوال المکان بنویسید. اگر در سامانه ثنا عضو باشند اخطار به ایشان ابلاغ می شود. می توانید در همین وبسایت درخواست وکیل کنید یا بخواهید لایحه/دادخواست برایتان نوشته شود.