مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ماده 3 درخواستم رو بنویسم

سلام و عرض ادب چند سال پیش دزدی وسایل ماشین من رو دزدید و بعد از چند وقت گرفتنش و الان ابلاغ دادن پیگیری عملیات اجرایی مراجع کردم گفتن رضایت میدی گفتم نه گفتن برو درخواست ماده 3 بنویس حالا میخواستم ببینم چی باید بنویسم ممنون

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
ماده 3؟؟؟؟
منظورشون از ماده 3 چه ماده ای بوده
یعنی ماده 3 کدوم قانون؟؟

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در قسمت «وکیل می‌خواهم» صفحه اول همین وبسایت درخواست نوشتن لایحه یا شکواییه بدهید تا وکلا با دریافت هزینه برای شما نگارش کنند.