مشاوره حقوقی رایگان - نمونه درخواست اعمال ماده 3

با سلام و تحیّت
احتراما اینجانب معروض میدارم بابت طلبی که داشتم منجر شد به گواهی عدم پرداخت ، که بعد از اقدامات حقوقی منجر شد به صدور اجراییه و بعد از ابلاغ اجراییه از طریق سامانه ثنا و قطعی شدن آن ، محکوم علیه به اتهام دیگری به زندان افتاد حال از شما استاد عزیز درخواست دارم که نمونه متن درخواست اعمال ماده 3 برای فردی که بعد از قطعی شدن اجراییه به زندان افتاده است را مورد استدعاست.
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دوست عزیز ماده 3 چه قانونی مد نظر شماست؟ چه چیزی از دادگاه یا اجرای احکام می خواهید؟