مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمه و پیامک

سلام، من با خانمی دوست بودم حدود یکی دو سال، پیام و چت میکردیم، الان حدود 6 ماه فقط پیامک میدیم به هم اونم بیشتر مال بورس بوده یعنی گفت خواستگار داره و ارتباط نمیخواد داشته باشه ، چون گفته بود میخواد ازدواج کنه ولی من باور نکردم حتی تو پیامکم بهش گفتم چندبار یه مدرکی بده ، الان نامزدش فهمیده که بهم پیامک می‌دادیم به نامزدشم گفتم حرف بدی نزدیم این چند وقت ، عقد رسمی فکر کنم نکردن شاید فقط صیغه خونده باشن، میخام بدونم میتونه شکایت کنه و پرینت مکالمه و پیامک بخواد، حتی قبل از تاریخ عقد رسمی؟ یا حتی مال سال قبل؟ میخام بدونم مشکلی برا من پیش میاد با وجود اینکه من باورم نکرده بودم ازدواج کرده تو این 6 ماه پیام ناجوری هم ندادیم به هم ممنون از پاسخگویی ذهنم درگیره

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام دربیشتر مواقعه شعبات کیفری درخواست استخراج متن پیامک ها رو قبول نمیکنن نگران نباشید واز این پس پیامک ندید