مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر آسانسور

سلام من مدیر یک آپارتمان 5واحدی ساخت اواخر 97هستم طبقه 1 مدت یک سال خالیه قبلا اجاره نشین داشت حالا برای تعمیر آسانسور مبلغ 900تومان هزینه کردم و به 5واحد تقسیم کردم حالا طبقه 1 پول تعمیر را پرداخت نمیکند و میگه به من مربوط نیست من یک ساله به اونجا نمیام و اگر هم بیام از آسانسور استفاده نمیکنم خواستم بدونم این درسته یا هزینه را باید پرداخت کنه باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. برابرقانون تملک آپارتمانها هزینه مکانها ووسایل مشترک باهمه مالکین می باشد ودرصورت استنکاف,خدمات عمومی ازجمله اسانسورطبقه اول قطع گردد. البته شرط اعمال قانون,این ات که انتخاب مدیربرابرقانون انجام گیرد.