مشاوره حقوقی رایگان - آیا در دوران کرونا حکم حبس و شلاق برای مجرم در نظر گرفته نمیشود؟

با سلام من شاکی پرونده ای هستم که متهم من صددرصد محکوم خواهد شد. میخواستم ببینم اگه حکم حبس و شلاق برایش بخورد با توجه به شرایط کرونا بخشیده میشود و فقط سابقه برای او منظور میشود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در حکم حبس و شلاق تعیین میشود ولی اجرای حکم با توجه به شرایط ممکن است به تعویق بیفتد