مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار در ارتش

سلام. وقتتون بخیر. من سابقه 7سال و 4 ماه خدمت در نیروی هوایی ارتش بصورت رسمی داشتم 6ماه غیبت کردم اخراجم کردند. در سال 1389 اخراج شدم. ایا الان میتونم داداخواستی بدم و به سرکارم برگردم. ممنون میشم راهنماییم کنید دقیق. و نیاز به وکیل هم باشه خواهش میکنم وکالتمو قبول کنید تا برگردم. متشکرم از حسن توجهتون.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

چرا به امور اداری نیرو مراجعه نمیکنید و درخصوص موجه بودن غیبتتان صحبت کنید فقط کافیست آنهارا متقاعد کنید که موجه بوده وتعهد بدهید تکرار نمیشود