مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام. جراحت حارصه پیشانی حدود یک درصد. جراحت حارصه ساعد و آرنج. شکستگی به میزان پنج درصد از قسمت نمایان دندان قدامی شماره سه فک بالا در طرف راست. شکستگی به میزان 40 درصد از قسمت نمایان دندان خلفی شماره چهار فک بالا در طرف چپ. شکستگی به میزان 5 درصد از قسمت نمایان دندان خلفی شماره شش فک تحتانی در طرف چپ. شکستگی به میزان 15درصد از قسمت دندان خلفی شماره هفت فک تحتانی در طرف چپ. شکستگی به میزان 20 درصد از دندان عقل شماره هشت فک تحتانی در طرف چپ. که ارش آن نیم درصد دیه کامل است. میشه توضیح بدید برام.

پاسخ ها :

احسان راه رو

احسان راه رو :

سلام. در اجرای احکام کیفری محاسبه میشوند. این عناوین اصطلاحات تخصصی فقهی میباشد.