مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام. لطفا دیه را محاسبه کنید.
1. پارگی بخیه شده دامیه روی لب فوقانی در قسمت میانی با اثر بر جا مانده بهبود یافته و دیه مقدر دارد.
2. پارگی بخیه شده دامیه ناحیه میانی مخاطب لب فوقانی بهبود یافته و دیه مقدر دارد.
3. تورم مختصر و کبودی پلک فوقانی چشم چپ بهبود یافته و دیه کبودی مقدر و ارش تورم مذکور به میزان سه دهم درصد از دیه کامل انسان تعیین می گردد.
4. ساییدگی حارصه روی بند اول انگشت سوم دست چپ بهبود یافته و دیه مقدر دارد.
5. پارگی بخیه شده متلاحمه روی بند دوم انگشت سوم دست چپ در سطح کف دستی همراه با پارگی تاندون خم کننده عمق انگشت مذکور پارگی شاخه انگشتی عصب رنداسفل انگشت مذکور که تحت عمل جراحی ترمیمی قرار گرفته است بهبود یافته و دیه جراحت مقدر و ارش آسیب نسج متعاقب جراحی مذکور و پارگی تاندون عصب مذکور جمعا به میزان یک درصد از دیه کامل انسان تعیین می گردد.
6. پارگی بخیه شده دامیه روی بند انتهایی انگشت چهارم دست چپ در سطح کف دستی بهبود یافته و دیه آن مقدر است.
7. جراحت حارصه روی بند دوم انگشت دوم دست چپ بهبود یافته و دیه آن مقدر است.
8. جراحت حارصه ناحیه چپ پیشانی همراه با تورم ناحیه مذکور مندرج در پرونده بالینی بدون اثر بر جا مانده بهبود یافته و دیه جراحت مقدر و ارش تورم مذکور به میزان سه دهم درصد از دیه کامل انسان تعیین می گردد.
9. ارش محدودیت حرکتی بند ابتدایی انگشت سوم دست چپ در حرکت خم کردن و کاهش حس قسمت انتهایی انگشت سوم دست چپ جمعا به میزان یک و نیم درصد از دیه کامل انسان تعیین می گردد.
با تشکر و آرزوی سلامتی

پاسخ ها :

محاسبه دیه پارگی بخیه شده لب محاسبه دیه کبودی پلک چشم سه دهم درصد از دیه کامل انسان محاسبه دیه ساییدگی حارصه انگشت ارش یک درصد دیه کامل یک و نیم درصد از دیه کامل دیه محدودیت حرکت دست محاسبه دیه جراحت حارصه پیشانی دیه بند انگشت محاسبه دیه محاسبه ارش دیه دی