مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن فرزندم در بهزیستی

سلام حدود دو ساله جدا شدم پسر 13 دارم مهریه و نفقه رو بخشیدم پسرم رو هم حضانتش با پدرشه اما به دلیل نداشتن وضعیت مالی نتونستم بچه رو نگه دارم خانواده پدرش بچه رو سپردن بهزیستی من چطور بفهمم کدوم بهزیستی هستش چطور میتونم ببینم بچمو لطفا راهی جلوی پام بزارین ممنون میشم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به اداره کل بهزیستی استان محل سکونت رفته و پیگیری نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام با مراجعه به هر یک از ادارات بهزیستی با چک کردن سیستم میتونن دقیقا راهنمائیتون کنن.