مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با عرض سلام و ادب. پدرم یک سال است که فوت شده. 3 خواهر و 1برادر هستیم. پدرم 2طبقه آپارتمان و یک مغازه دارد که برادرم میگوید پدرم وقتی در قید حیات بوده 1 طبقه خانه و مغازه را میخواسته بنام من بزنه و شما سهمی ندارید. میگوید وقتی پدرم زنده بوده خرجش را میدادم. و شاهد دارم ولی هیچ مدرکی ندارد میتوانیم سهم ارثم را بگیرم ؟

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام . بله می توانید و ادعاهای برادرتان هم توجیه قانونی ندارد .موفق باشید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام خیر نمی تواند همچین ادعایی بکند