مشاوره حقوقی رایگان - حق ارث

سلام وقتتون بخیر. پدر من تازه چند روزه فوت شدن. 4 تا برادر و 2 خواهر هستیم. مادرم هم فوت شدن چند سال پیش. حالا بدون اینکه من بدونم برادر کوچکم میگه بابا خونه را به نامش کرده و ازش که مدرک میخوام نشون نمیده و فیلمی را بهم نشون میده که توی اون پدرم شفاها داره میگه میخوام خونه را به نام برادرم کنه. من شهرستان دیگه ای زندگی میکنم و با قهر برگشتم خونم. حالا امروز زنگ زدن که کپی شناسنامه تو بفرس. من برای مشخص شدن وضعیت ارثم و اموال پدرم چیکار باید کنم. همه خواهرا و برادرام با هم متحد شدن و میگن ما راضی هستیم بابا خونه را زده به نام برادر کوچیکه. لطفا راهنمایی کنید من چیکار باید کنم ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر بنام نشده بدون رضایت شما کاری نمیتواند در خصوص سهم شما انجام دهند