مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام اگر پدری فوت کند و بعد از فوتش زمینی برای فروش داشته باشد و بچه ها که 7 نفر هستند؟ اون زمین را بفروشند و سهم را بین خود تقسیم کنند ..... آیا یکی از فرزندان هم که بعد پدر فوت کرده سهمی به او تعلق میگیرد؟؟ اگه بله چگونه ؟؟؟؟
اون فرزند 4 بچه هم دارد
اگر به فرزندان اون فرد فوت شده تعلق میگیرد چگونه است؟؟؟ باید برای امضا باشند؟؟
سهم بین 4 فرزند تقسیم میشه؟؟؟

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام . بله به فرزند فوت شده هم تعلق می گیرد و چون وی نیز بعداً فوت کرده است سهم الارث او از پدرش به وراث خودش می رسد و اگر توسط برخی از وراث ، به غیر از این عمل شده باشد یا بشود ، معتبر نیست.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ارث به فرزندان پسر فوت شده می رسد و آنها باید برای امضای قرارداد حاضر شوند