مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق به دلیل اعتیاد زوج

سلام. 24 ساله هستم. 5 سال هست که ازدواج کردم. همسرم اهل سیگار و مشروب بود کنار اومدم و دم نزدم. اما بعدا معلوم شد هروئین و شیشه میکشه. سر کار هم نمی رفت و کتکم میزد. من خرجیش رو میدادم یا پدرش غذامون رو میداد. 5 سال صبر کردم الان خودش 3 ماه هست من رو آورده خونه پدرم. هر وقت میومد میگفتم من هم ببر خونه، میگف نه بمون این جا من میخوام جای دور برم. بعد چند روز دیگه پیداش نشد من دادخواست نفقه، مهریه و جهیزیه کردم. بچه هم ندارم.
فردا اولین جلسه دادگاه هست. میخوام راهنمایی کنید چیکار کنم که زودتر طلاق بگیرم و تموم شه؟ نمیخوام طول بکشه. لطفا کمکم کنید من هزینه وکیل ندارم. کسی هم ندارم دنبال کار ها باشه.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام بعد از اخذ حکم نفقه و قطعیت آن بعلت ندادن بیش از شش ماه نفقه می توانید تقاضای طلاق بدهید