مشاوره حقوقی رایگان - آلودگی صوتی و ایجاد مزاحمت

مغازه نصب سیستم های صوتی ماشین با ایجاد صداهای ناهنجار و پخش موسیقی های غیرمجاز حتی در ساعت های پایانی شب و همچنین در تعطیلات مزاحمت ایجاد میکند. بارها متذکر شده ایم ولی ترتیب اثری داده نشده. این مغازه خیابان و پیاده رو را به اشغال خود دراورده است. رویه قضایی قانون مجازات اسلامی در این باره چگونه است و ما چگونه میتوانیم رفع مزاحمت بکنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام . می تونید بعلت ایجاد آلودگی صوتی در محیط درخواست جریمه شون رو به سارمان محیط زیست شهرتون بدید