مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام. من تا الان حدود نوزده سال و یازده ماه بیمه دارم. میخواستم بپرسم با داشتن پنجاه سال سن، با چند سال می توانم بازنشسته شوم؟ با چند روز حقوق؟ (خانم)
من اقدام کردم برای بیمه بیکاری با دوندگی های زیاد گفتن تعلق نمیگیره بیمه بیکاری به من ولی دو تا از همکارهای خودم اقدام کردن و به اون ها تعلق گرفت. دلیل این تبعیض ها رو متوجه نشدم. با این که هر دو یک کد کارگاهی داشتیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

میتوانیدبازنشست شویدولی نه باسی روز حقوق بابیست یا نوزده روز ازاین نظر شایسته تر این است که این مدت کم راهم خدمت کنید