مشاوره حقوقی رایگان - امکان مستقل شدن

سلام
دختری 19ساله هستم و پدری دارم که خیلی خیلی بد دهن زورگو و ستمگر هست و بین خانواده خودش و رهگذر هیچ فرقی نمیذاره یعنی همونقدر که میتونه با یه غریبه بدرفتاری کنه با ما این کارو میکنه
پدرم 20ساله که ازدواج مجدد کرده ولی مادرم بخاطر من و خواهرام پای زندگیش مونده که متاسفانه بابام جای اینکه متاثر بشه بدترم شده
اون به خونه نمیرسه ما هنوز اساسیه زمون شاه رو داریم با اینکه ماهیانه حداقل 10میلیون درامد داره
من اجازه ندارم حتی تا سوپر مارکت کنار خونه برم چه برسه به بیرون رفتن و سرکار
من دیپلمه هستم و حتی اجازه ادامه تحصیل ندارم
پول تو جیبی ندارم مگر با جنگ و دعوا که اونم نگیرم بهتره چون خیلی دستودل بازی کنه 10تومن میده
درحالی که به اونیکی خانواده کاملا میرسه و حتی زیر پای دوتا پسراش که حتی به سن قانونی و گواهینامه نرسیدن موتور خریده گذاشته
حرفم میزنیم فحاشی زیر نافی میکنه به خودمون و فامیلا و مرده هامون و تهدید میکنه که خونه رو میفروشم میبرمتون توی زیرزمین تو کوچه ی متری ولی توی جمع جوری خودشو نشون میده که انگار اون این ادمی که من الان گفتم نیست
حتی مادرم بهش میگه خب برو با اون خانوادت زندگی کن وقتی اینجایی هم تو اذیت میشی هم مارو اذیت میکنی باز میشینه کلی فحاشی میکنه که شما گمشید برید اینجا خونه منه
اینارو گفتم تا بدونم ایا من حقی دارم برای مستقل شدن؟
آیا من برای گرفتن نفقه حقی دارم؟
ایا میشه قانونا کاری کرد پدرم با اون یکی خانوادش زندگی کنه و با ما کاری نداشته باشه؟
بخدا ما چشم داشتی به اموالش نداریم فقط میخوایم زیر سقفمون اروم زندگی کنیم و هیچ خرجی ازش نمیخوایم فقط اینکه نباشه
ایا ممکنه؟
منو خوشحال میکنید اگر جوابای اسون بدید تا راحت متوجه بشم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بهتره مادرتان طلاق بگیرد و سپس شما نزد مادر زندگی کنید