مشاوره حقوقی رایگان - فک پلمپ

سلام
حدود 4سال پیش در منزل شخصی مشغول به کار نانوایی بودم که از اداره بهداشت اومدند و تنور گازی و خمیر کن را برچسب پلمپ زدند و بعد از دو روز من پلمپ ها رو کندم و تمام لوازم نانوایی رو فروختم و یک هفته بعد از طرف دادگاه برای من ابلاغیه اومد و من به جرم نداشتن مکان بهداشتی و نداشتن جواز کسب به بازداشتگاه رفتم که اومد ظهر بشه من با جواز کسب پسر عمویم از بازداشتگاه اومدم بیرون و الان 4ساله که جواز کسب پسرعمویم گیره دادگاه هست و الان من باید کاری خاصی بکنم یا همین طور باشه کسی کاری به پرونده نداره
به پسرعمویم میگم بیا بریم تکلیفش را روشن کنیم میگوید که ولش کن نمیخواد بری

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. احتمالاً به جرم دخالت يا تصرف در اموال توقيف شده موضوع ماده 663 تحت پیگرد دادسرا قرار گرفته اید. ماده 663 مقرر مى دارد: «هر كس عالماً در اشيا و اموالى كه توسط مقامات ذى صلاح توقيف شده است و بدون اجازه دخالت يا تصرفى نمايد كه منافى با توقيف باشد و لو مداخله كننده يا متصرف مالك آن باشد، به حبس از سه ماه تا يك سال محكوم خواهد شد».
1- در صورتیکه دارای سوابق کیفری موثر نباشد جای نگرانی نیست. در نهایت پس از رسیدگی مستحق تخفیف یا تعلیق خواهید بود.
2- پسر عموی شما فقط کفیل محسوب می شود اگر به محض احضار مقام قضایی به شعبه احضار کننده مراجعه نمایید مشکلی برای ایشان و جوازشان ایجاد نمی شود.
3- لزومی به پیگیری نیست منتظر احضاریه دادگاه باشید . اگر ابلاغی نداشتید پیگیر نشوید.