مشاوره حقوقی رایگان - شرط فسخ قرارداد

سلام خدمت وکلای محترم در بند 6-2 قرارداد اینجانب آورده شده در صورت بروز هرگونه کشف فساد و یا مال غیر و یا تخریب چه جزئی و چه کلی از طرف مراجع ذیصلاح حال چه تخریب انجام بشود و چه انجام نشود معامله به خودی خود فسخ می گردد. بایع ثمن دریافتی را مسترد نموده و مبلغ یکصد میلیون تومان بابت ضرر و زیان به مشتری پرداخت نماید. این مورد تخریب از طرف شهرداری اعلام گردیده که ملک تخریب و به کمیسیون ماده 100 ارجاع شده. ولی خریدار به دلیل گران شدن منزل از وفای به شرط طفره می رود و بایع به خریدار موضوع را قانونی اعلام نموده. خریدار توجه ای نمی کند. فروشنده اگر شکایت کند، قاضی بابت این شرط رای به نفع فروشنده خواهد داد و یا شرایطی برای اعمال این شرط گذشته شده می باشد.

پاسخ ها :

شرط فسخ در قرارداد تخریب ملک توسط شهرداری شرط فسخ در معامله فسخ قرارداد