مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت کارمند انتقالی

با سلام و احترام.
اينجانب كارمند رسمي دولت در سال 1387 و بر اساس آيين نامه اجرايي انتقال از كلان شهر ها به شماره ‎‎‎ ‎ 93138/ت 37909 هـ به تاريخ 1386/06/12 به يكي از استان هاي كشور منتقل گرديده و در حال حاضر و با توجه به اعلام نياز دستگاه مبدا از تهران و موافقت با انتقال قطعي از دستگاه مقصد فعلي، قصد بازگشت به تهران را دارم و ليكن با وجود گذشت 12 سال از انتقال بنده وزارت متبوع اعلام نموده كه امتيازات دريافتي را ميبايستي عودت نموده و بعد با انتقال بنده موافقت خواهند نمود. سوال بنده اين است كه آيا چنين چيزي صحت دارد و يا راه كار حل اين مشكل به نظر شما چيست؟
با احترام و سپاس فراوان

پاسخ ها :

بازگشت کارمند انتقالی انتقالی شغلی کارمند دولت انتقالی شغلی قوانین انتقالی شغلی