مشاوره حقوقی رایگان - ثبت برند

سلام، وقت بخیر. در طبقه صنایع دستی میخام برند ثبت کنم. دو بار اقدام کردم با دو اسم مختلف ولی به دلایل زیر رد شده.دلیلشون دقیقا چیه؟
نظر به اين كه علامت درخواستي شما وفق بند ( الف) از مواد 30 و 32 قانون ثبت اختراعات، طرح هاي صنعتي و علائم تجاري، براي كالاي مورد نظر فاقد صفت مشخصه مي باشد، لذا اين اداره اظهارنامه مذكور را مردود اعلام مي نمايد.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اخطار خود را ارسال بفرمایید تا بررسی شود