مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند ملک مشاعی

سلام. بنده و برادرم در یک منزل مسکونی شریک هستیم و چهار دانگ منزل مشاعا مال ایشون بود ولی هیچ کدوم سند مشاع نگرفتیم. (فقط در دفترخونه ثبت کردیم). الان معامله کردیم و ایشون هم همین طوری به بنده فروخته. الان ما باید چیکار کنیم؟ آیا ایشون باید سند بگیره تا توی دفترخونه سهمش رو به نام ما بکنه یا این که قولنامه ای که نوشتیم در اداره ثبت برای صدور سند کافی هست؟

پاسخ ها :

خرید سهم مشاعی ملک تنظیم سند ملک مشاع سند ملک مشاع قوانین خرید و فروش ملک مشاع ملک مشاع سند