مشاوره حقوقی رایگان - وکالت واگذاری سهام

سلام، خسته نباشید. شوهر بنده چندین سهام از شرکت های مختلف خریداری نموده بود. در سال 77 همسرم فوت کرد و سهام ها در انحصار وراثت بین فرزندان و بنده و مادر شوهرم تقسیم شد. همان سال مادر شوهر بنده وکالت کتبی و محضری داد و تمام سهامش را به بنده واگذار نمود و حال بنده میخوام سوال کنم که آیا میتوانم با این برگه وکالت سهام ها را به نام خودم بزنم. چون می گویند اگر مادر شوهرم فوت کند این برگ از اعتبار ساقط می شود. حال از شما خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید که امکان چنین چیزی وجود دارد یا نه؟ اگر امکانش هست لطفا بفرمایید به کجا مراجعه کنم؟ ممنون و سپاس فراوان از کمک و راهنمایتان.

پاسخ ها :

وکالت واگذاری سهام واگذاری سهام به یکی از ورثه واگذاری سهام سهام ارثی سهام شرکت سهام