مشاوره حقوقی رایگان - بردن آبروی مرد توسط همسر

با سلام. من 12سال با همسرم زندگی مشترک داشتیم. بدون هیچ بحثی و دعوایی. الان 2 ماه است که قهر کرده و خودش به خانه پدرش رفته و درخواست مهریه داده از اداره ثبت و خودرو و حقوق بنده را توقیف کرده اند. حالا در این 2 ماه با بازگو کردن روابط خصوصی اتاق خواب و حرف هایی که در این 12 سال زده شده، آبروی من را میبرد و طوری به همه تعریف میکند که من را مقصر می کنند. حرف هایی میزند که من خجالت می کشم گوش کنم. این حرف ها را به اقوام من و خود می گوید با تمام جزئیاتش تا دلیلی برای طلاق داشته باشد. بنده درخواست تمکین داده ام و از آن جا به مشاوره تخصصی ارجاع دادن و بنده نیز قبول کردم. به مشاوره رفتیم و دکتر مشکلی پیدا نکرد. ولی ایشان دوباره سر حرف خود هستند و اصرار به بردن آبروی من دارد. من چه کار کنم؟ مانده ام از طرفی هم عاشقش هستم. یک فرزند پسر ده ساله هم داریم. لطفا راهنمایی کنید تا آبرویم حفظ شود.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام باتوجه به اینکه همسر شما دچار بیماری افسردگی دارد و همچنین ماندن ایشان در خانه پدریش منجر به دخالت اطرافیان وی که استحکام زندگی مشترک شما را مختل مینماید لازم است تصمیم قطعی را در جهت اختلاف فی‌مابین انجام داده و در صورت نیاز جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید