مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی از اینستاگرام توسط همسرم

با سلام و وقت بخیر خدمت شما
همسرم یکسال هست ک منو از خونه بیرون کردن چون معروف نفقه ام رو بخشیده م در قبال انتقال حق طلاق . ینی ایشون اجازه طلاق ندارن‌.چیزی که دادگاه تجدید نظر توی دادگاه اعلام کرده. الان آقا یه برگه نوشته از من داره که در حالت مستی گرفته شده که تو برگه نوشتم من خیانت کردم هر مالی دارم برای شوهرم و من در هر بحثی مقصر هستم.باید اینم بگم که با خط خودش یه سری چیز اضافه کرده که تازه این برگه رو در آورده که مثلا با اون برگه آبروی منو ببره که مجبور بشوم طلاقش بدم. آیا شکایت جعل و بازی با روح و روان و نشر اکاذیب شکایت کنم جوابی میگیرم یا نه؟؟چون نه شاهدی امضا کرده نه هیچی .
و سوال بعدی من اینه که ایشون توی اینستاگرام فحش ب پدرم دادن و ب من الفاظی مثل لاشی وگرد بابات ک...کشه آبروتو میبرم آبروی تو و خونوادتو میبرم برام فرستاده . صدای ضبط شده هم دارم که میگه گوه میخوری میخای بیای خونه قلم پات رو خورد میکنم در صورتیکه س دانگ ملک مال منه و از حساب خودم واریز کردم . دوتا سوالم رو لطفا جواب بدید آیا فحاشی که توی دایرکت کرده و هنوز هم دارم برای من مدرک محسوب میشه؟ و سوال بعدی که اون نامه رو به دوست و آشنا داره نشون میده آیا شکایت از آبروم ب جایی میرسه یا نه چون می‌خوام شکایت رو کیفری کنم ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی برای نشر اکاذیب و افتراء دارید می توانید شکایت کنید