مشاوره حقوقی رایگان - شکایت افترا از همسر

سلام بنده با همسرم به مشکل خوردیم و قرار هست جدا بشویم ایشون از اول اطلاع داشتند که من دیابت دارم علاوه بر خانواده من خانواده پدرم نیز به ایشون گفتن همسرم همه جا رفته آبروی بنده رو برده که ما بهشون نگفتیم این موضوع رو حالا من میخوام از ایشون شکایت افترا کنم شاهد هم دارم که گفتیم بهشون آیا میتونم شکایت کنم یا شکایتم کنم هیچ میشه و پیگیری نمیشه
ایشون آبروی خانوادگی مارو بردند سر این موضوع یک بار شکایت فسخ عقد نکاح کردن که قاضی باطل کرد چون ثابت شد که ایشون خبر داشته
میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

بردن آبرو توسط همسر افترا