مشاوره حقوقی رایگان - مالیات ملک

با سلام. شخصی سال 70 فوت کرده و ملک مسکونی تجاری با چهار باب مغازه که قبل از انقلاب بدون سرقفلی به صورت اجاره ای در دست مستاجرین بوده و بعضأ مستاجرین فوت و فعلا در ید فرزندانشان می باشد. حال مفاصا حساب مالیاتی داریم و اداره امور مالیاتی قصد گرفتن مالیات سرقفلی یا حق کسب و پیشه را از ورثه می‌نمایند. در صورتی که مستاجرین به هیچ عنوان تخلیه نمی‌کنند. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام میشود اقدام به تخلیه ملک کرد باید حضورا با مدارک تشریف بیارید شماره تماس 09121541043

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

بدون پرداخت حق کسب و پیشه مستاجرین که نمیتوانید تقاضای تخلیه بکنید تخلیه این نوع املاک دارای شرایطی است و باید از نزدیک با وکیل صحبت کنید