مشاوره حقوقی رایگان - کسری زمین مورد معامله

با سلام. یک زمین با متراژ معین معامله گردیده و قطعی شده. یعنی مبلغ مورد توافق به فروشنده داده شده و خریدار مالک قطعی زمین گردیده. ولی بعد از مدتی که خریدار خواست زمین خریداری شده را حصار نماید از طرف شورای روستا به زمین معامله شده حضور یافته و نامه بنیاد مسکن را که این زمین خریداری شده مطابق طرح مصوب تفصیلی در حریم جاده قرار دارد. خریدار باید 15 متر از زمینی که برایش پول داده جزء اموال عمومی دولت و تحویل دهد. خریدار هیچ گونه ادعایی ندارد و قبول نمود. ولی فروشنده متقاعد نمی شود. خریدار به فروشنده می گوید یا به اندازه 15 متر زمین بهم بده یا این که به همین متراژ پولش را به نرخ روز محاسبه کن بهم پول بده. حالا بحث این که فروشنده با علم به این موضوع به خریدار جاهل فروخت اکنون خریدار باید طرح دعوی بر علیه فروشنده مطالبه کسری مابه التفاوت زمین مطرح کند؟ اگر مطرح کند
در دادگاه حق با خریدار است یا فروشنده؟ در صورتی که شورای محل به خریدار گفت ما تو را حمایت می کنیم و فروشنده متقاعد نمی شود. لطفا من را راهنمایی کنید. تشکر.

پاسخ ها :

دنا شهرکانی علیزاده

سرکار خانم دنا شهرکانی علیزاده :

به ازای 15 متر به مالک زمین یا قیمت معادل آن پرداخت می گردد